Andorra a Taula 2015

MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015 . 9es jornades gastrònomiques de cuina Andorrana del 9  Aperitiu:  Aperitiu Andorra shopping Festival Primer plat:   Barrejat de bolets a la vinagreta Segon plat:   Assortiment de croquetes Tercer plat:  Saltejat de Calamars, amb potes de Rata, foie gras i tòfona. Quart plat:   Costellot d’Angus de Nebraskaa la brasa amb pebrots del Padrón Postres:    Taronja tropical GlaçJornadas Gastronómicas “Andorra a Taula”

Nueva edición del “Andorra a Taula”, las jornadas gastronómiques de cocina andorrana que llegan a su 9ª edición.

Más de 30 restaurantes de todo el país participan en este evento, con menús especiales de entre 20 y 30 euros por persona, y Restaurant Can Benet no podía faltar a la cita.
Los productos autóctonos y de proximidad son las estrellas de esta edición.

Os presentamos nuestro menú para las Jornadas y os animamos a venir a probarlo

“ANDORRA A TAULA” 2015 Per 9a vegada Andorra a Taula esdevé l’aparador de la gastronomia andorrana. Els nostres xefs et proposen les receptes més destacades. 34 dels millors restaurants del país s’uneixen en aquestes Jornades per oferir-te el més exquisit de la nostra cuina, que podràs degustar en menús d’entre 20 € i 30 €.  Com en les edicions precedents, els xefs participants realçaran el protagonisme dels productes de temporada, els de proximitat i els de qualitat, com la carn de vedella d’Andorra. Vine a fer un tast de tardor i assaboreix la gastronomia d’Andorra!

“ANDORRA A TAULA” 2015 Per 8a vegada Andorra a Taula esdevé l’aparador de la gastronomia andorrana. De l'1 al 31 de maig, els nostres xefs et proposen les receptes més destacades. 34 dels millors restaurants del país s'uneixen en aquestes Jornades per oferir-te el més exquisit de la nostra cuina, que podràs degustar en menús d’entre 20 € i 30 €. Com en les edicions precedents, els xefs participants realçaran el protagonisme dels productes de temporada, els de proximitat i els de qualitat, com la carn de vedella d’Andorra. Amb tot, l’ingredient protagonista d’aquesta primavera gastronòmica és la mel, que enriquirà els menús i endolcirà les postres de tots i cadascun d’ells. Vine a fer un tast de primavera i assaboreix la gastronomia d’Andorra! #### “ANDORRA A TAULA” 2015 Por 8.ª vez, "Andorra a Taula" se convierte en el escaparate de la gastronomía andorrana. Del 1 al 31 de mayo, nuestros chefs te proponen las recetas más destacadas. 34 de los mejores restaurantes del país se unen en estas Jornadas para ofrecerte lo más exquisito de nuestra cocina, que podrás degustar en menús de entre 20 € y 30 €. Como en las ediciones precedentes, los chefs participantes realzarán el protagonismo de los productos de temporada, los de proximidad y los de calidad, como la carne de ternera de Andorra. Con todo, el ingrediente protagonista de esta primavera gastronómica es la miel, que enriquecerá los menús y endulzará los postres de todos y cada uno de ellos. ¡Ven a realizar una cata de primavera y saborea la gastronomía de Andorra! #### “ANDORRA A TAULA” 2015 En cette 8e édition, Andorra a la Taula se transforme en la vitrine de la gastronomie andorrane. Du 1er au 31 mai, nos chefs vous proposent les recettes les plus inédites. Trente-quatre des meilleurs restaurants du pays se joignent à ces journées pour vous offrir les plats les plus exquis de notre cuisine, que vous pourrez déguster dans des menus entre 20 € et 30 €. Tel que lors des éditions précédentes, les chefs mettront en valeur les produits de saison, les produits de proximité et les produits de qualité, tels que la viande de veau d’Andorre. Le tout, accompagné de l’ingrédient étoile de ce printemps gastronomique, le miel, qui enrichira les menus et adoucira les desserts de chacun d’entre eux. Venez déguster le printemps et savourer la gastronomie d’Andorre !

####

“ANDORRA A TAULA” 2015 Por 8.ª vez, «Andorra a Taula» se convierte en el escaparate de la gastronomía andorrana. Del 1 al 31 de mayo, nuestros chefs te proponen las recetas más destacadas. 34 de los mejores restaurantes del país se unen en estas Jornadas para ofrecerte lo más exquisito de nuestra cocina, que podrás degustar en menús de entre 20 € y 30 €.  Como en las ediciones precedentes, los chefs participantes realzarán el protagonismo de los productos de temporada, los de proximidad y los de calidad, como la carne de ternera de Andorra. Con todo, el ingrediente protagonista de esta primavera gastronómica es la miel, que enriquecerá los menús y endulzará los postres de todos y cada uno de ellos.  ¡Ven a realizar una cata de primavera y saborea la gastronomía de Andorra!

####

“ANDORRA A TAULA” 2015 En cette 8e édition, Andorra a la Taula se transforme en la  vitrine de la gastronomie andorrane. Du 1er au 31 mai, nos chefs vous proposent les recettes les plus inédites. Trente-quatre des meilleurs restaurants du pays se joignent à ces journées pour vous offrir les plats les plus exquis de notre cuisine, que vous pourrez déguster dans des menus entre 20 € et 30 €.  Tel que lors des éditions précédentes, les chefs mettront en valeur les produits de saison, les produits de proximité et les produits de qualité, tels que la viande de veau d’Andorre. Le tout, accompagné de l’ingrédient étoile de ce printemps gastronomique, le miel, qui enrichira les menus et adoucira les desserts de chacun d’entre eux.  Venez déguster le printemps et savourer la gastronomie d’Andorre !

####

Fins el proper any 2015 a una nova edició d’ANDORRA a TAULA ! i moltes gracies a tots els nostres clients !.

Recorda que ara ja ens pots Reservar la teva Taula per ANDORRA A TAULA 2015

La Unió Hotelera, d’altra banda, valora positivament les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que finalitzen avui.
30 novembre, 2014 – 12:47
L’entitat afirma que des de l’1 de novembre s’hauran venut prop de 7.000 menús. Es tracta de la mateixa xifra de la tardor de l’any passat, però que queda lluny de l’objectiu que s’havia marcat la Unió Hotelera: els 7.500 menús. És per això que l’associació vol replantejar les jornades per atreure més clients, en especial turistes, i millorar la qualitat.

El xef Josep Maria Benet de Restaurant Can Benet ha preparat un menú degustació al voltant dels bolets per aquesta edició d’‪#‎AndorraTaula‬. Peus de rata, camagrocs i ceps es retroben de diversa manera en gairebé totes les preparacions. La sorpresa és el plat fort del menú, una extraordinària caldereta de llamàntol amb bolets que barreja les fragàncies de les costes cantàbriques amb els aromes del bosc andorrà. Qualsevol que es digui amant de la bona cuina no pot deixar de degustar-ho.
El chef Josep Maria Benet de Can Benet ha preparado un menú degustación alrededor de las setas para esta edición de #AndorraTaula. Pies de rata, rebozuelos y boletus se encuentran de diversa manera en casi todas las preparaciones. La sorpresa es el plato fuerte del menú, una extraordinaria caldereta de bogavante con setas que mezcla las fragancias de las costas cantábricas con los aromas del bosque andorrano. Cualquiera que se llame amante de la buena cocina no puede dejar de degustarlo.

Le chef Josep Maria Benet de Can Benet a préparé un menu dégustation autour des champignons pour cette édition de #AndorraTaula. Clavaire chou-fleur, chanterelles et cèpes se retrouvent de diverses façons dans presque toutes les préparations. La surprise est le plat fort du menu, un extraordinaire ragoût de homard aux champignons qui mêle les fragances des côtes cantabriques avec les arômes de la forêt andorrane. Quiconque se dit amant de la bonne cuisine ne peut laisser passer l’occasion de le déguster.

 

L’Andorra a Taula tanca amb més de 7.000 menús venuts !

Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “ANDORRA A TAULA”. Des del dia 01de novembre al 30 de novembre més d’una trentena d’establiments de restauració, juntament amb els  seus professionals, sumen els seus esforços per fer d’aquest esdeveniment  tot un festival gastronòmic, oferint una rica i acurada oferta gastronòmica i culinària representativa de les nostres valls.