Sopar de Cap d’Any 2017

http://restaurant-canbenet.com/sopar-cap-d-any-2017-menu-cap-dany-2017-cena-fin-ano-andorra-cena-fin-ano-2017-andorra-restaurant-fin-ano-andorra
Aperitiu:   Delícies de formatge Idiazabal i codony
Assortiment japonès:   Nems, vapors de llagostí, tataki de salmó
Gambes Vermelles a la planxa
Rotllet de cabrit amb salsa de “foie-gras”
“Tarta” fina de poma amb gelat de vainilla
Preu: 95 euros + 4.5% igi
Begudes no incloses
No fem cotillo – Nomes el sopar amb el raim.

Sopar de Cap d’Any 2015 ESPECIAL REVETLLA DE CAP D’ANY BENVINGUT 2016 . Estem ja a les portes de les dates més familiars de l’any, el Nadal, així que no podem començar aquest text d’altra manera que desitjant-vos unes Bones Festes i un bon inici de Any 2016. I si esteu preparant encara la vostra entrada d’any amb uns dies de vacances a la neu, però voleu quedar-vos a prop de casa, recordeu que a Andorra hi trobareu la combinació perfecta perquè els primers dies del 2016 siguin màgics. A Andorra la Vella trobareu oferta nocturna suficient per acomiadar el 2015.

La majoria de restaurants ofereixen sopars amb cotilló i retransmeten les campanades al més pur estil espanyol / català. I després, gaudiu de la nit al mateix poble (evitant així agafar el cotxe i les possibles sancions per conduir havent pres alguna copa).

A Andorra la Vella podeu ballar al ritme de la música per exemple a la Borda Pairal, al Festa Andorra, al 4ever Andorra antic Estudi 92, al Meu Raconet o a altres locals de moda. I si no us desmadreu massa, aprofiteu el primer dia del 2016 per esquiar a les vostres amples, ja que el dia d’Any Nou és gairebé segur el millor dia de l’any per esquiar perquè no hi trobareu aglomeracions ni cues.

El dia de Cap d’Any és un dels 4 dies festius en què els comerços del país i molts establiments estan tancats (juntament amb el dia de Nadal i els dies 14 de març i 8 de setembre, dia de la Constitució Andorrana i la Festa Nacional respectivament). Tot i això, els negocis directament relacionats amb el turisme disposen d’un règim especial i poden obrir, de manera que no trobareu gairebé cap problema per poder començar l’any degustant algun dels plats típics de la gastronomia andorrana al nostre Restaurant, Can Benet Andorra al centre històric d’Andorra la Vella. Una bona manera per començar bé l’any 2016 és anar a Caldea, on tampoc no trobareu massa gent si hi aneu al matí. Pero la millor opció es reservar el sopar de cap d’any, al nostre Restaurant Can Benet a Andorra la Vella al centre històric. (Reservar la cena de Fin de Año 2015 – 2016 en nuestro Restaurant Can Benet Andorra la Vella).