L’Andorra a Taula supera expectatives i frega els 4.000 menús venuts

L’Andorra a Taula supera expectatives i frega els 4.000 menús venuts, dels quals a Restaurant Can Benet Andorra n’hem fet 610 quasi un 15% de tots els menús servits per Andorra a Taula, nosaltres ho veiem com una promoció de la Cuina Andorrana i del nostre Restaurant. I per això hem apostat per fer un Menú d’Andorra a Taula molt competitiu amb molt bona relació qualitat preu.

Les novenes jornades de l’Andorra a Taula, que han tingut lloc del 9 d’octubre al 8 de novembre, han superat les expectatives inicials. La Unió Hotelera, impulsora de la iniciativa gastronòmica, aspirava a vendre entre 3.000 i 3.500 menús, xifra que ja s’havia superat el cap de setmana de principis de novembre, ha explicat el portaveu de la Unió Hotelera, Òscar Julián. Així, i a l’espera de tancar definitivament les dades d’aquest darrer cap de setmana de les jornades, «estarem al voltant dels 4.000 menús venuts», ha assegurat. L’afluència a la trentena de restaurants participants ha estat «progressiva» i sense pics concrets.

http://www.ara.ad/societat/LAndorra-Taula-supera-expectatives-venuts_0_1465053603.html