Tenim les festes de Nadal a la cantonada. I ens queden pocs dies perquè els tradicionals plats de Nadal tornin a fer acte de presència a les taules de les nostres llars, hotels i restaurants

Tenim les festes de Nadal a la cantonada. I ens queden pocs dies perquè els tradicionals plats de Nadal tornin a fer acte de presència a les taules de les nostres llars, hotels i restaurants. Els canelons de la iaia, el capó farcit de la Seu d’Urgell i de pagès criat amb gra o la sopa de galets amb mandonguilles acompanyada de la carn d’olla. Aquest són alguns dels plats típics que es cuinen per la nit de Nadal o “Noche buena”, Sant Esteve, o el primer dia de l’any 2016 però també hi ha qui prefereix sorprendre a la família amb coses noves.

Menú del DIA de NADAL al Restaurant Can Benet Andorra al centre històric d’Andorra la Vella.

SOPA DE GALETS I MANDONGUILLES

CARN D’OLLA

CAPO DE Pagès FARCIT

SORBET DE LLIMONA

TORRONS I NEULES

Demanar més informació al Restaurant Can Benet C/ Antic Carrer Major 9 Andorra la Vella canbenet@hotmail.es Tel.(+376) 828 922

http://restaurant-canbenet.eu/

http://restaurant-canbenet.com/

Som el referent de la cuina de muntanya al Principat d’Andorra, sinó el millor un dels millors Restaurants d’Andorra … Can Benet és una “Borda” típica dels Pirineus i estem al centre històric d’Andorra la Vella. Restaurant Can Benet Andorra és una típica Borda de Muntanya al centre mateix de la ciutat al costat de la Casa de la Vall. Can Benet és un magnífic restaurant de muntanya que es troba molt ben situat a Andorra la Vella i on podeu celebrar les vostres Festes de Nadal