La jornada es tancarà amb un sopar ofert pel cap de Govern al restaurant Can Benet de la capital.

François Hollande aterrarà a les cinc de la tarda a l´Estadi Comunal, on serà rebut pel cap de Govern. Des d´allà es dirigirà a Casa de la Vall. Hollande inaugurarà la nova seu del Consell General, es trobarà amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i presidirà una sessió solemne on pronunciarà el discurs de més contingut polític.
Un cop acabats els actes al Consell General, visitarà els comúns d’Andorra la Vella i d´Escaldes-Engordany i anirà el Centre d´Acolliment d’Infants la Gavernera. La jornada es tancarà amb un sopar ofert pel cap de Govern al restaurant Can Benet de la capital.

Divendres l´agenda comença ben d´hora. A les 8.30h visitarà el comú de Sant Julià de Lòria; a les 9h., el Lycée Comte de Foix; una hora més tard, el comú d´Ordino i a les 10.30h., el de la Massana. L´acte més multitudinari serà a la plaça del Poble, a les 11h., on Hollande pronunciarà un discurs dirigit a la ciutadania. Després anirà a Encamp i Canillo.

Per tancar la visita, el Copríncep francès oferirà un dinar al restaurant Hermitatge, de Soldeu. És previst que Hollande abandoni el país abans de les 15h.

La visita motivarà talls de trànsit. La circulació es tancarà als llocs pròxims de la visita entre 10 minuts i un quart d´hora abans de l´hora d´arribada i romandrà tallada mentre duri l´acte.

http://www.andorradifusio.ad/noticies/lagenda-de-visita-de-francois-hollande