24a MOSTRA GASTRONÒMICA D’ANDORRA

24a MOSTRA GASTRONÒMICA D’ANDORRA Com a aficionat a la bona cuina no et pots perdre l’aparador més gran de la gastronomia que es fa al país. Una vintena de restaurants i empreses de restauració compartiran amb tu el millor dels seus fogons i cellers, per tal que ho puguis degustar en aquesta 24a edició de la Mostra Gastronòmica d’Andorra.  El certamen, com en edicions anteriors, tindrà lloc a l’Andorra Congrés Centre Ordino a partir de les 13.00 h. Les entrades es posaran a la venda a l’Oficina de Turisme d’Ordino a partir de l’1 de novembre.  Més informació dels restaurants que participen a la Mostra i preu dels tiquets: Tel.: (+376) 873 173 – 878 173; ot@ordino.ad

24th ANDORRA GASTRONOMIC FAIR As a fan of fine cuisine, you cannot miss the country’s largest gastronomic display. Some twenty restaurants and companies will share their stoves and cellars for you to enjoy at this 24th edition of the Andorra Gastronomic Fair. As in previous editions, the meeting will be held at the Andorra Congress Centre in Ordino from 1 p.m. Tickets will be put on sale at Ordino Tourist Office from 1 November. More information on the restaurants taking part in the Fair, and ticket prices: Tel.: (+376) 873 173 – 878 173; ot@ordino.ad .

24-ая ВЫСТАВКА ГАСТРОНОМИИ АНДОРРЫ Если Вы любите хорошую кухню, то Вам нельзя пропустить самый важный смотр гастрономии в стране. Двадцать ресторанов и других предприятий питания готовят лучшее из того, что делается в их печах и хранится в погребах, чтобы Вы смогли всё это попробовать на 24-й Андоррской гастрономической выставке.  Как и в прошлые годы, мероприятие откроется в Андоррском Центре конгрессов в 13:00. Билеты поступят в продажу в Туристическую справочную Ордино с 1 ноября.  Более подробная информация о ресторанах-участниках и ценах на билеты: Тел. (+376) 873 173 – 878 173; ot@ordino.ad