Avui us oferim el Filet de Bou Gallec amb Salsa de Trufa

Avui us oferim el Filet de Bou Gallec amb Salsa de Trufa, millor dit Salsa de Tòfona al Restaurant Can Benet. La cuina del Marc Benet ens ofereix el millor del Mercat la cuina de Mercat, fresca, innovadora i alhora elaborada amb una depurada tècnica, es basa en els millors productes de cada temporada i en el gust per la senzillesa. Amb els productes de proximitat per fer una bona cuina típica de proximitat a Andorra.
Amb el suport de la seva família, en Marc Benet de Can Benet farà que els seus banquets i celebracions es converteixin en autèntiques trobades gastronòmiques. No dubti en contactar-nos per sol·licitar el seu menú de celebració a mida, el Marc Benet de Can Benet Andorra, un dels millors Restaurants d’Andorra li prepararà les millors opcions segons les seves necessitats per a les properes festes de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any.