MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015

 

MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015 9es jornades gastrònomiques de cuina Andorrana Aperitiu Andorra shopping Festival Barrejat de bolets a la vinagreta Assortiment de croquetes Saltejat de Calamars, amb potes de Rata, foie gras i tòfona Costellot d’Angus de Nebraskaa la brasa amb pebrots del Padrón Postres: Taronja tropical Glaç

MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015 9es jornades gastrònomiques de cuina Andorrana Aperitiu Andorra shopping Festival Barrejat de bolets a la vinagreta Assortiment de croquetes Saltejat de Calamars, amb potes de Rata, foie gras i tòfona Costellot d’Angus de Nebraskaa la brasa amb pebrots del Padrón Postres: Taronja tropical Glaç

MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015 . 9es jornades gastrònomiques de cuina Andorrana

 Aperitiu:    Aperitiu Andorra shopping Festival

Primer plat:     Barrejat de bolets a la vinagreta

 Segon plat:     Assortiment de croquetes

 Tercer plat:    Saltejat de Calamars, amb potes de Rata, foie gras i tòfona.

 Quart plat:     Costellot d’Angus de Nebraska la brasa amb pebrots del Padrón

Postres:        Taronja tropical Glaç

Preu … per … persona … 35.-€

MENU RESTAURANT CAN BENET ANDORRA A TAULA TARDOR 2015 9es jornades gastrònomiques de cuina Andorrana Aperitiu Andorra shopping Festival Barrejat de bolets a la vinagreta Assortiment de croquetes Saltejat de Calamars, amb potes de Rata, foie gras i tòfona Costellot d’Angus de Nebraskaa la brasa amb pebrots del Padrón Postres: Taronja tropical Glaç