Aquest mes de maig celebrarem la 8ena edició de “Andorra a Taula”

El mes de novembre és un mes gastronòmic a Andorra. Andorra a Taula, la Mostra Gastronòmica d’Andorra i la Troba da de Microproductors de Vi són tres cites que els amants de la cuina no es poden perdre. De l’1 al 30 de novembre, Andorra la Vella acull la setena edició d’Andorra a Taula, unes jornades gastronòmiques en què els millors xefs del país ofereixen als visitants les receptes més destacades de l’època de tardor. La trumfa (patata), la carn de vedella d’Andorra i els bolets en són els protagonistes. Hi participen un conjunt de 41 restaurants del Principat, i de l’1 al 16 de novembre es pot degustar un aperitiu especial, coincidint amb l’Andorra Shopping Festival.Aquest mes de maig celebrarem la 8ena edició de “Andorra a Taula” , que com en edicions precedents ha de servir d’aparador de les bondats de l’oferta gastronòmica del país.

L’any passat va ser al novembre El mes de novembre és un mes gastronòmic a Andorra. Andorra a Taula, la Mostra Gastronòmica d’Andorra i la Troba da de Microproductors de Vi són tres cites que els amants de la cuina no es poden perdre. De l’1 al 30 de novembre, Andorra la Vella acull la setena edició d’Andorra a Taula, unes jornades gastronòmiques en què els millors xefs del país ofereixen als visitants les receptes més destacades de l’època de tardor. La trumfa (patata), la carn de vedella d’Andorra i els bolets en són els protagonistes. Hi participen un conjunt de 41 restaurants del Principat, i de l’1 al 16 de novembre es pot degustar un aperitiu especial, coincidint amb l’Andorra Shopping Festival.